Aperitiv cu bacon

de Laly in Aperitive / Garnituri, 21 Iun 2010 | 8973 vizualizari

 

Un aperitiv usor de facut si foarte gustos.

 

INGREDIENTE

  • un aluat de foietaj (eu am luat Bella)
  • 20 felii bacon
  • 1 cutie de branza Philadelphia cu smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu bacon:

1.Se decongeleaza aluatul.Se intinde cu sucitorul un pic pe masa de lucru.

2.Se intinde crema de branza peste aluat.

3.Se pun fellile de bacon pe lungimea aluatului si se ruleaza.

3.Se taie feliute cam de 1 cm grosime si se pun in tava de la aragaz tapetata cu hartie pergament.Se coc la foc iute cateva minute sa se umfle,apoi sa da focul mic.Se lasa sa se rumeneasca usor deasupra.

Sunt delicioase atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu bacon" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (10)

Adinacarla 1

24.06.2010, 17:28

mena29 1

25.06.2010, 21:22

Si eu,si eu

ony 1

22.10.2010, 23:37

vreau si eu,la ora asta si cu dieta mea mooooor de pofta

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Crema de branza cu leurda